Ngarep > Produk > Sistem Alarm Gas Medis > Flowmeter medis
                      Flowmeter medis
                      • Flowmeter medisFlowmeter medis
                      • Flowmeter medisFlowmeter medis
                      • Flowmeter medisFlowmeter medis

                      Flowmeter medis

                      Kita minangka pabrikan pabrik Zenith, sing khusus adol produk sing murah lan tahan lama digawe ing China. Flowmeter Medis DFTT® kita nggunakake bahan sing paling dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan dhasar bangsal lan diekspor menyang pirang-pirang negara. Iku trep lan cepet kanggo nginstal lan ora duwe syarat atos kanggo pangguna. Ing wektu sing padha, Flowmeter bisa dilengkapi karo macem-macem alat Medis. Kita pengin dadi mitra sampeyan ing China.

                      Kirim Enquiry    PDF DownLoad

                      Deskripsi Produk

                      DFTT & reg;xkuwat lan gampang digunakake.Flowmeter digawe saka bahan A6061 lan duwe wangun ora duwe aturan baku. We duwe macem-macem saka sudhut Flowmeter, produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhasar saka pendhapa biasa, prasaja tanpa kelangan fungsi dhasar, uga bisa diatur peralatan related kapisah, bisa selaras, kanggo ketemu kabeh kabutuhan pelanggan.

                      Parameter produk

                      jeneng produk

                      ukuran

                      x

                      wujud

                      werna

                      Flowmeter

                      26*12*7CM

                      Med Pc

                      wangun ora duwe aturan baku

                      transparan

                      Flowmeter Fitur lan Aplikasi

                      DFTT & reg;xasring digunakake ing bedside saka bangsal, bisa disambungake menyang macem-macem pipe, kanggo mesthekake safety sabar. Flowmeter ditondoi kanthi safety lan linuwih, sing cocog kanggo perawatan pasien sing pas karo dokter. Desain sakabèhé saka Flowmeter cukup, ngirit papan kanthi maksimal, lan nyedhiyakake lingkungan sing nyaman kanggo pasien. Iku nyawiji practicability, keamanan lan kinerja liyane, lan gampang kanggo njaga. Ing aspek sawise-sale, kita bakal ngatasi lan mbenerake kabeh masalah kualitas.

                      Rincian Flowmeter

                      DFTT & reg;xpunika nggronjal lan wis ngalih luwes. Flowmeter digunakake bebarengan karo peralatan medis liyane kanggo ngirim oksigen menyang pasien lan ndawakake umur. Ing wektu sing padha, Flowmeter bisa digunakake kanthi cara liya kanggo ngawasi lalu lintas wektu nyata. Flowmeter iku simplifies Flowmeter tradisional lan nyawiji teknologi modern. Ing tampilan saka instruksi produk lan pancegahan, ora ana prakara khusus, iku kanggo nangani karo care.

                      Panas Tags: Flowmeter Medis, China, Grosir, Disesuaikan, Diskon, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega

                      Kategori terkait

                      Kirim Enquiry

                      Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.