Ngarep > Produk > Kotak katup > Medical Gas Valve Box
                      Medical Gas Valve Box
                      • Medical Gas Valve BoxMedical Gas Valve Box
                      • Medical Gas Valve BoxMedical Gas Valve Box
                      • Medical Gas Valve BoxMedical Gas Valve Box

                      Medical Gas Valve Box

                      Kita ngasilake DFTT® Medical Gas Valve Box.We are a manufacturer.We devise to China medical machine with more time and energy and we are good supplier.Our customers consist of Asian, Europe and so on.This Medical Gas Valve Box wis kuat fungsi kaya ngemot meh kabeh ngawasi gas, nggunakake teknologi anyar lan material.We paling bakal appreciate yen sampeyan bisa dadi partner long term ing negara.

                      Kirim Enquiry    PDF DownLoad

                      Deskripsi Produk

                      DFTT & reg;xdigawe dening Steel Plate, kualitas banget, pipe joint thread sakaxiku wangun kothak, bisa selaras miturut syarat customer.We salexkanthi profesional, nyakup umume negara ing saindenging jagad. Kita ngarepake dadi mitra sampeyan.

                      Parameter produk

                      jeneng produk

                      wangun

                      materi

                      ukuran

                      werna

                      kothak katup Gas medis

                      Wangun Square

                      Plat baja

                      52*62*15 cm

                      putih disesuaikan

                      Medical Gas tutup kothak Fitur lan Aplikasi

                      DFTT & reg;xdigunakake kanggo ngawasi Gas, asring digunakake ing rumah sakit, ngendi Staff Medical ngontrol aliran Gas ing saben bangsal.kothak katup Gas medispunika kothak tutup area Gas Medical, kalebu kothak, lawang, kunci lan paling siji set tutup. Saben set katup kalebu pipa mlebu, katup, pipa penengah, barometer lan pipa stopkontak. Ing mburi ngarep awak kothak kasedhiya karo port pangopènan, lan lawang kothak bisa dibukak lan ditutup karo port pangopènan.

                      Rincian kothak katup Gas medis

                      DFTT & reg;xbisa ngatur nomer pipelines miturut syarat individu, trep lan cepet Gas inlet lan stopkontak, lan gampang kanggo nyetel meksa Gas, nyuda kedadeyan saka kacilakan.xgampang kanggo njaga, lan wis layanan sawise-sales apik, wektu babar pisan dawa, uga panjelasan rinci manual lan panuntun dhumateng profesional.xdibangun ing tutup ngatur, gampang kanggo nyetel, cocok kanggo kabeh jinis kahanan.

                      Panas Tags: Kothak Katup Gas Medis, China, Grosir, Disesuaikan, Diskon, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega

                      Kategori terkait

                      Kirim Enquiry

                      Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.