Ngarep > Produk > Regulator vakum > Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs
                      Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka AbsPiranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka AbsPiranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka AbsPiranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka AbsPiranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs

                      Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs

                      We are china suppilier sing nyedhiyakake DFTT® Negative Pressure Drainage Device Digawe saka Abs.We duwe pabrik dhewe kanggo gawé.Vacuum Regulator murah lan apik banget.Amarga alasan iki,Vacuum Regulator luwih populer, utamané ing luar negeri.Vacuum Regulator nggunakake materi cerdas lan njamin quality.We seneng dadi partner ing china.

                      Kirim Enquiry    PDF DownLoad

                      Deskripsi Produk

                      DFTT & reg;Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abskuwat lan gampang digunakake.Vacuum Regulator digawe saka materi A6061 lan duwe wangun ora duwe aturan baku. We duwe macem-macem saka sudhut Regulator Vakum, produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhasar saka pendhapa biasa, prasaja tanpa kelangan fungsi dhasar, uga bisa diatur peralatan related kapisah, bisa selaras, kanggo ketemu kabeh kabutuhan pelanggan.

                      Parameter produk

                      jeneng produk

                      Bahan

                      wangun

                      Ukuran

                      werna

                      Regulator vakum

                      Med Pc

                      wangun ora duwe aturan baku

                      26*12*7CM

                      x

                      Fitur Regulator Vakum lan Aplikasi

                      Regulator vakum asring digunakake ing kamar operasi rumah sakit kanggo ngresiki sampah manungsa sajrone operasi. Regulator vakum bisa nyetel tekanan, trep lan cepet, nyuda resiko sing disebabake kegagalan peralatan ing proses operasi. Regulator vakum uga bisa digunakake ing peralatan perawatan biasa, uga bisa digunakake mung ngukur tekanan, gampang dibusak. Vacuum RegulatorAntarmuka Regulator Vacuum adopts antarmuka DISS, kang luwih stabil nalika nyambungake tabung Vakum. Regulator vakum uga bisa disesuaikan, ditrapake kanggo macem-macem port sambungan, kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.

                      x

                      Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abskasusun saka pipe, switch lan gauge tekanan.Vacuum Regulator gampang kanggo nginstal lan firm.Vacuum Regulator disegel lan disambungake antarane plates.Kauntungan paling gedhe saka Regulator Vakum iku simplifies pengatur tradisional lan nyawiji teknologi modern.In tampilan saka instruksi produk lan pancegahan, ora ana prakara khusus, iku kanggo nangani karo care.

                      Panas Tags: Piranti Saluran Tekanan Negatif Digawe saka Abs, China, Grosir, Disesuaikan, Diskon, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega

                      Kategori terkait

                      Kirim Enquiry

                      Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.