Ngarep > Kabar > Warta Industri

Keperluan umum kanggo terminal pipa gas medis kanggo pasokan oksigen pusat

2022-09-01

x

1, keamanan: ing negara normal lan negara fault siji, terminal ora bakal luwih dhuwur tinimbang tingkat Manajemen resiko ditampa saka resiko, utawa bisa ana risiko ora related kanggo aplikasi samesthine.
2, struktur opsional: peralatan terminal lan bagean duwe proses produksi ketat lan syarat, manufaktur kudu nyedhiyani bukti cocog safety padha miturut syarat.
3, materi: ing proses normal nggunakake, materi saka peralatan terminal kudu flame retardant, resistance karat, lan kompatibel karo oksigen lan gas liyane.
4. Keperluan desain: peralatan terminal kudu nyukupi kebutuhan gas saben dina miturut tekanan pasokan gas medis. Kanggo gas sing beda, titik sambungan gas khusus kanggo saben tekanan kudu dilengkapi.
5. Gas port sambungan khusus: saben terminal bakal ngemot port sambungan khusus gas, kang mung disambungake menyang sambungan cocok kanggo gas.
6, tutup inspeksi terminal: katup kontrol sumber sumber oksigen lan sambungan terminal, nalika insert, kanthi otomatis mbukak sumber gas, narik metu insert, kanthi otomatis nutup sumber gas.
7, tutup pangopènan terminal: tutup bisa otomatis utawa manual.
8. Soket: bisa digunakake kanggo nyambungake peralatan horisontal utawa vertikal, lan soket perlu kekiatan.
9, syarat electrical: ing sesuai karo peraturan nasional cocog, lan cara sambungan piranti sambungan equipotential kanggo nginstal.
10, syarat struktur: kabeh peralatan terminal kanggo nyukupi syarat nasional kanggo reresik, lan perlu kanggo pangopènan biasa.