Ngarep > Kabar > Warta Industri

Carane menehi hasil karo Gagal sabuk peralatan medical digunakake

2022-09-01

Sabuk peralatan medis bangsal rumah sakit minangka fasilitas penting sistem dhukungan urip rumah sakit. Sabuk peralatan bakal nemoni sawetara kesalahan sing digunakake, dadi kepiye carane ngatasi?

1. Yen fault ditemokake ing piranti, langsung mriksa sabab saka fault.
2. Yen oksigen saka piranti panyerepan oksigen ora stabil, iku perlu kanggo mriksa apa ana kedadean bocor online lan kontak personel technical kanggo pangopènan.
3, tekanan piranti nyedhot ora cukup: priksa manawa tekanan pasokan pusat ora cukup, hubungi ruangan pangopènan.
4, soket ora powered: mriksa apa ngalih utama karo sumber daya piranti mbukak.
5, ora ana respon nalika pager muni: priksa manawa pager dipateni volume.
6, yen fault ndhuwur ora bisa ngilangi, laporan pas wektune kanggo perawat kepala.
7, langsung ngabari tim pangopènan kanggo pangopènan.