Ngarep > Kabar > Warta Industri

Tangki pengurang tekanan sekunder oksigen medis

2022-09-01

Tank depresi sekunder oksigen medis utamane digunakake ing lawang gas, lantai bangsal utawa kamar operasi (utawa) digunakake kanggo nyetel tekanan pipa menyang sawetara tekanan tartamtu, peralatan kasebut digunakake kanggo mbukak, kanggo ngethok saluran garis ing wilayah iki, mupangati kanggo pipo lan pangopènan peralatan, digunakake ing area gas, nyetel tank depresi secondary uga bisa duwe efek saka meksa line buffer, nyuda pengaruh ing patients, Ngurangi resiko aplikasi.