Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Bubar, perusahaan nganakake bangunan tim staf, nggawe perusahaan luwih manunggal

2022-10-11

Ing akhir minggu, kabeh kolega ing perusahaan kita lunga menyang pantai kanggo mbangun grup. Kabeh padha seneng banget.We nyekel crabs ing pantai lan basked ing srengenge.Pungkasane, kita uga njupuk maneh panganan laut sing akeh, rasane enak banget.Iki dina sing ayu