Ngarep > Kabar > Warta Industri

Amazingï¼Produksi manifold gas medis pabrik kita wis tambah akeh, meh tikel kaping pindho

2022-10-12

Kita nyedhiyakake Manifold DFTT kustomisasi sing murah lan ndhukung ing pabrik listrik, lan kita wis ngentekake pirang-pirang taun ing produk China, lan produk kita wis didol menyang pirang-pirang negara. Manifold dikembangake lan dikembangake, sing bisa dipantau kanthi aliran gas ing bangsal. Amarga saka kinerja apik saka prodhuk, rekaman taunan sales, nanging persediaan punika sufficient.We sing diajeni dadi partner ing China.