Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Bubar, sawetara pelanggan ngunjungi perusahaan kita, kabeh kanggo kothak tutup zona

2022-10-13

Sajrone minggu iki, macem-macem pelanggan teka ing perusahaan kita, lan kita duwe diskusi panas. Ora mung iku, kita uga nggawa pelanggan menyang workshop produksi kita, supaya padha melu ing proses produksi, saben proses wis strictly kontrol.