Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Perusahaan kita kepengin banget babagan kesejahteraan sosial lan ora menehi kontribusi kanggo masyarakat.

2022-10-20

Perusahaan kita kepengin banget babagan kesejahteraan sosial lan ora menehi kontribusi kanggo masyarakat. Ing akhir minggu, perusahaan kita ngatur bangunan kelompok sing migunani lan menyang rumah sakit sing cedhak kanggo nindakake kerja sukarela. Kita sinau luwih akeh babagan kothak katup manifold lan zona. Ing rumah sakit, kita mbantu wong, mbantu ndhaptar, njupuk obat, lan liya-liyane, lan ngurus pasien, ing proses sinau akeh, aku bakal ngeling-eling nganti suwe.teknisingerti luwih rinci babagan kothak katup manifold lan zona, katrangane profesional banget.