Ngarep > Produk > Regulator vakum > Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss
                      Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor DissPiranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor DissPiranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor DissPiranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor DissPiranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss
                      • Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor DissPiranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss

                      Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss

                      We are the manufacturer of Zenith factory, which specializes in selling cheap and durable products made in China. Our DFTT® Negative Pressure Drainage Device Connected with Diss Connector adopts top-notch materials to meet the basic needs of wards and is exported to many countries. It is convenient and fast to install and has no harsh requirements for users. At the same time,Vacuum Regulator can be equipped with multiple Medical tools. We would like to be your partner in China.

                      Kirim Enquiry    PDF DownLoad

                      Deskripsi Produk

                      DFTT & reg;Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Disskuwat lan gampang digunakake.Vacuum Regulator digawe saka bahan Med Pc lan duwe wangun ora duwe aturan baku. We duwe macem-macem saka sudhut Regulator Vakum, produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhasar saka pendhapa biasa, prasaja tanpa kelangan fungsi dhasar, uga bisa diatur peralatan related kapisah, bisa selaras, kanggo ketemu kabeh kabutuhan pelanggan.

                      Parameter produk

                      jeneng produk

                      Bahan

                      wangun

                      Ukuran

                      werna

                      Regulator vakum

                      Med Pc

                      wangun ora duwe aturan baku

                      26*12*7CM

                      transparan

                      Fitur Regulator Vakum lan Aplikasi

                      Kita duwe macem-macem jinis Regulator Vakum, sampeyan bisa milih ukuran lan fungsi pipa, uga bisa milih gaya soket lan terminal. Kanthi rinci, fasilitas kita ora bakal kurang, selaras karo standar safety lan standar perakitan. Ing babagan aplikasi, Regulator Vakum utamane digunakake ing bangsal, sing luwih cerdas lan kurang wektu tinimbang produk liyane. Kita ngupayakake nggawe produk sing apik lan ngetrapake teknologi modern supaya bisa selaras karo The Times kanggo njamin keamanan pasien lan nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

                      Rincian Regulator Vakum

                      Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Dissngirit ruang ing struktur lan entuk konfigurasi ruang sing cukup.Vacuum Regulator ngluwihi produk liyane ing tampilan lan bisa disesuaikan kanthi warna, sing cocog karo gaya ruangan lan menehi pasien rasa anget lan nyaman. Ing instalasi, Regulator Vakum prasaja, trep, aman lan dipercaya. Desain modular nggabungake macem-macem fitur lan mupangat kanggo nggedhekake kabutuhan pelanggan lan pasien.

                      Panas Tags: Piranti Saluran Tekanan Negatif Disambungake karo Konektor Diss, China, Grosir, Disesuaikan, Diskon, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega

                      Kategori terkait

                      Kirim Enquiry

                      Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.