Ngarep > Produk > Regulator vakum > Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icu
                      Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icu
                      • Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi IcuSaluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icu
                      • Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi IcuSaluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icu
                      • Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi IcuSaluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icu

                      Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icu

                      We are china suppilier sing nyedhiyani DFTT® Tower Negative Pressure Drain kanggo Icu Suspension Bridge.We have our own factory to produce.Vacuum Regulator is cheap and excellent.Amarga alasan iki,Vacuum Regulator luwih populer, utamane ing luar negeri.Vacuum Regulator nggunakake materi cerdas lan njamin quality.We seneng dadi partner ing china.

                      Kirim Enquiry    PDF DownLoad

                      Deskripsi Produk

                      DFTT & reg;Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icukuwat lan gampang digunakake.Vacuum Regulator digawe saka materi A6061 lan duwe wangun ora duwe aturan baku. We duwe macem-macem saka sudhut Regulator Vakum, produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhasar saka pendhapa biasa, prasaja tanpa kelangan fungsi dhasar, uga bisa diatur peralatan related kapisah, bisa selaras, kanggo ketemu kabeh kabutuhan pelanggan.

                      Parameter produk

                      jeneng produk

                      Bahan

                      wangun

                      Ukuran

                      werna

                      Regulator vakum

                      Med Pc

                      wangun ora duwe aturan baku

                      26*12*7CM

                      transparan

                      Fitur Regulator Vakum lan Aplikasi

                      Regulator vakum asring digunakake ing kamar operasi rumah sakit kanggo ngresiki sampah manungsa sajrone operasi. Regulator vakum bisa nyetel tekanan, trep lan cepet, nyuda resiko sing disebabake kegagalan peralatan ing proses operasi. Regulator vakum uga bisa digunakake ing peralatan perawatan biasa, uga bisa digunakake mung ngukur tekanan, gampang dibusak. Vacuum RegulatorAntarmuka Regulator Vacuum adopts antarmuka DISS, kang luwih stabil nalika nyambungake tabung Vakum. Regulator vakum uga bisa disesuaikan, ditrapake kanggo macem-macem port sambungan, kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.

                      Rincian Regulator Vakum

                      Regulator Vakum kasusun saka pipa, switch lan gauge tekanan.Vacuum Regulator gampang dipasang lan tenan.Vacuum Regulator disegel lan disambungake ing antarane piring.Kauntungan paling gedhe saka Regulator Vakum yaiku nyederhanakake regulator tradisional lan nggabungake teknologi modern.In tampilan instruksi produk lan pancegahan, ora ana prakara khusus, iku kanggo nangani karo care.

                      Panas Tags: Saluran Tekanan Negatif Menara kanggo Jembatan Suspensi Icu, China, Grosir, Disesuaikan, Diskon, Awet, Jual Paling Anyar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega

                      Kategori terkait

                      Kirim Enquiry

                      Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.